2011-04-07 05:30Pressmeddelande

Haro 30 år - jubileumsriksstämma i Örebro

null

Haro firar i år 30 år som organisation, och håller sin riksstämma på Livin' Hotell & Vandrarhem i Örebro den 9-10 april. 

Invigningstalare på stämman blir Örebro läns landshövding, Rose-Marie Frebran, samt Susanne Lindholm, initiativtagare till Föräldraupproret och ledamot i Örebros kommunfullmäktige.

Förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar står även en festmiddag på Örebro slott på programmet, samt en nyhet för i år: Med anledning av omvalet till Örebro kommunfullmäktige, har Haro inbjudit representanter från samtliga politiska partier, Haro-medlemmar från distriktet samt andra intresserade föräldrar till en "samtalsfika", lördagen 9 april kl. 15-16, på Livin' Hotell. Syftet är att skapa en informell mötesplats, där föräldrar kan ställa frågor, beskriva sin verklighet och sina önskemål, och politikerna får beskriva sin politik och sina intentioner.

 


Om Haro - Hemmaföräldrars Riksorganisation

Haro arbetar för att värdesätta och säkra föräldrarnas ansvar för sina barn och öka respekten för familjers val av barnomsorg, inklusive den egna familjens omsorg. Både jämställdhet och barnens trygghet stärks om föräldrarna får lov att fullt ut ansvara för vilken omsorg barnen behöver. Haro är en ideell demokratisk organisation som arbetar opinionsbildande både nationellt och internationellt.


Kontaktpersoner

Madeleine Wallin
Styrelseledamot (internationella relationer)
Madeleine Wallin
Ingvild Segersam
Presskontakt
Ingvild Segersam