2012-05-22 08:16Pressmeddelande

Juul och Neufeld, gåva till kronprinsessan och Daniel

null

 Riksorganisationen Haro har skickat en gåva till kronprinsessan Victoria och Daniel, med anledning av prinsessan Estelles födelse: ”Våga ta plats i ditt barns liv” av dr Gordon Neufeld, samt ”Ge plats för familjen” av Jesper Juul.

 Organisationen skriver bland annat: ”Att bli förälder är något av det största och finaste en människa kan få uppleva, och vi önskar Er allt gott i Ert liv tillsammans som familj. Vi vill dela med oss av något av det bästa vi kan tänka oss för nyblivna föräldrar (ja, alla föräldrar): två böcker som vi hoppas och tror kan berika Er i Ert föräldraskap.”

 Gordon Neufeld är en av Kanadas främsta experter på barn- och föräldrarelationer med en utvecklingspsykologisk utgångspunkt, och Haro har anordnat flera uppskattade seminarier med honom i Sverige de senaste åren. Jesper Juul, dansk familjeterapeut och författare, är mer känd i Sverige genom sina böcker och föreläsningar.

Se Gordon Neufelds senaste föreläsning i Sverige här, från Haros konferens på Skansen, Stockholm, november 2011.


Om Haro - Hemmaföräldrars Riksorganisation

Haro arbetar för att värdesätta och säkra föräldrarnas ansvar för sina barn och öka respekten för familjers val av barnomsorg, inklusive den egna familjens omsorg. Både jämställdhet och barnens trygghet stärks om föräldrarna får lov att fullt ut ansvara för vilken omsorg barnen behöver. Haro är en ideell demokratisk organisation som arbetar opinionsbildande både nationellt och internationellt.


Kontaktpersoner

Madeleine Wallin
Styrelseledamot (internationella relationer)
Madeleine Wallin
Ingvild Segersam
Presskontakt
Ingvild Segersam