2018-08-30 07:00Pressmeddelande

Nytt Haro-distrikt i Skåne - rivstartar med kvällsföreläsning i Ängelholm

null

Riksorganisationen Haro har aktiva distrikt på flera håll i landet, och startar nu ännu ett, denna gång i Skåne. Det är Caroline Gustafsson som kliver in som samordnare, och rivstartar med att bjuda in till en öppen kvällsföreläsning i Ängelholm, i samarbete med Haro Riks och Svenska Neufeld-institutet, på ett angeläget tema: 

"Att vara förälder i den digitala tidsåldern"

Tid: torsdag 27 september 2018, kl. 18.30-21.00

Plats: Ängelholms stadsbibliotek, Stortorget 2, Ängelholm

Föreläsare: Jonas Himmelstrand, Svenska Neufeld-institutet

Ur inbjudan:

Frågorna blir bara fler och fler om hur vi ska leda våra barn genom den digitala tidsåldern. Telefoner, sociala medier, film och spel kryper längre ner i åldrarna och det blir allt svårare att sätta gränser. Sist men inte minst - hur påverkas egentligen barnen?

En pionjär i förståelsen av barns och ungas situation idag är den internationellt omtalade kanadensiske psykologen dr. Gordon Neufeld. Genom att kombinera klassisk utvecklingspsykologi, en modern anknytningsteori och aktuell neurobiologi förklarar dr Neufeld vad som händer idag och hur vi kan ge våra barn trygghet i en alltmer komplex omvärld. Hans
bok "Våga ta plats i ditt barns liv" är översatt till femton språk.

Varmt välkomna!

Föreläsningen av Jonas Himmelstrand som bygger på dr. Neufelds starka budskap och djupa kunskap om barns behov har blivit mycket uppskattad Sverige över och talar till FÖRÄLDRAR såväl som LÄRARE, FÖRSKOLEPERSONAL och SOCIALTJÄNST.

Föreläsningen är kostnadsfri men anmäl dig gärna på www.haro-info.se för att garantera plats.

Haro är Sveriges ledande kvinnoorganisation med ett kritiskt perspektiv på svensk familjepolitik. Haro fokuserar på barns behov och ökad valfrihet.


Om Haro - Hemmaföräldrars Riksorganisation

Haro arbetar för att värdesätta och säkra föräldrarnas ansvar för sina barn och öka respekten för familjers val av barnomsorg, inklusive den egna familjens omsorg. Både jämställdhet och barnens trygghet stärks om föräldrarna får lov att fullt ut ansvara för vilken omsorg barnen behöver. Haro är en ideell demokratisk organisation som arbetar opinionsbildande både nationellt och internationellt.


Kontaktpersoner

Madeleine Wallin
Styrelseledamot (internationella relationer)
Madeleine Wallin
Ingvild Segersam
Presskontakt
Ingvild Segersam